Tradisjonsrik mat etter samme prosess og oppskrifter som på 1800 tallet.'

Siste nytt

Kontakt

Varebestilling:

 

Produksjon:

Administrasjon:

 Mail:

 

 UTSALG:

 

Kontoradresse:

 

Produksjon:

 

+47 969 90 260

+47 952 06 454

+47 969 90 260

+47 952 06 454

  post@

detgamlerogeri.no

 Stockflethsgate 2

3210 Sandefjord

Rismyrveien 29,

3243 Kodal

Stockflethsgate 2

3210 Sandefjord

Laster inn bilder
  • 20052013_204256.jpg
  • 14012016_225558.jpg
  • 30102015_231230.jpg
  • 05112015_005025.jpg
  • 30102015_231424.jpg
  • 26052015_142938.jpg
  • 11012013_222835.jpg
  • 14062013_181729.jpg
  • 14012016_225840.jpg
  • 14012013_182931.jpg
  • 12012013_190045.jpg
  • 14012016_230120.jpg
  • 08012013_150225.jpg
  • 25032015_165000.jpg
  • 14012016_225451.jpg
  • 11012013_221305.jpg
  • 11012013_222702.jpg
  • 15102014_231945.jpg
  • 11012013_221946.jpg
  • 14012013_183148.jpg

 Forsiden

Det Gamle Røgeri gjenskaper Ekte Norsk Matkunst

Sunn og ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer eller innsprøyting av salt/smak.

 

Vi leverer til restauranter, catering, delikatesseforretninger og har

eget utsalg i Sandefjord sentrum. 

I følge navnet skulle man tro det kun ble laget røkt mat, men det er ikke tilfelle. Vi bearbeider mat med laking, marinering, salting, speking, graving, luting og røyking.

 

 Vi ser at de gode norske tradisjoner har blitt forringet i industrien, mens vi i Det Gamle Røgeri spesialiserer oss på ekte håndverk etter gode gamle tradisjoner. Vi setter kvalitet høyest og bruker den tiden som kreves for å gjenskape en fantastisk smaksopplevelse.

 

Vi kan nok sammenligne de ulike produksjons-metodene med tid. Vår produksjonsmetode tar flere døgn, mens andre bruker timer. Det vil si at våre produkter modnes og får derved en unik smak, konsistens og holdbarhet.

 

 Våre kunder er både private og næringskunder Ta kontakt for pris og leveringsbetingelser.

 

Se også på våre sider:

 

Ørret/laks

Gås, Svin, Lam og Spekemat

Fisk av ulike sorter

Hval og Vilt

Oppskrifter

 

  

Det Gamle Røgeri AS er  på Facebook, så følg med oss der også.


eller på Twitter 

https://twitter.com/DetGamleRogeri


Medlem av Hanen: hanen_cghk6z logo

og Regional Matkultur Oslofjord regional matkultur oslofjord


 

Våre røykeovner er spesiallaget for vår produksjon og etter samme lest som det våre forfedre gjorde.  Vi benytter ulike typer flis til røyking avhenging av hvilken smak vi ønsker å fremelske.

Vi bruker samme teknikk for både fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, vilt og hval.

 

 Vi tilbyr restauranter eller andre næringskunder av en viss størrelse å utvikle sammen med oss deres spesielle oppskrifter for et sluttprodukt. Vi vil da iht avtale produsere etter deres resept, slik at de kan presentere "sitt produkt" for sine kunder og matelskere.

 

 Vi påtar oss også leieoppdrag innenfor våre standardresepter for andre som ønsker sine varer foredlet hos oss for å sikre kvalitet, holdbarhet, konsistens og smak.

 

Gourmet produkter:

 

Røykstima Gravlaks 

Gourmet Laks og Ørret

 

Kald røkt hvalkjøtt - Carpaccio

Kald røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio

Kaldrøkt Gås - carpaccio

Bokna Gåselår (røkt)

 

 

Våre standard produkter:

 

Røkt Ørret, Røkt Laks, Gravet Ørret, Gravet Laks, Speke Ørret, Varmrøkt Ørret, Røkt Hval, Gravet Hval, Røkt Torsk, Røkt Sild, Kaldrøkt Makrell, Varmrøkt Makrell

 

Saltet og Røkt SvinekjakeBacon, Saltet og Røkt lammelår, Ribberull, Hval Spekemat.