Tradisjonsrik mat etter samme prosess og oppskrifter som på 1800 tallet.'

Siste nytt

Meny Indre Havn i Sandefjord
07.10.2014
Der finner dere nå våre Hval Spekevarianter. Hval Spekesnabb, god påleggspølse eller til spekebordet sammen med vår Hval Morr. Til snacks og kos eller i tursekken Hvalsnacks, populært kalt ølpølse. ...
Les mer
Gutta på Haugen i Oslo - Ullevålsveien 45
07.10.2014
Selger nå våre Gourmetprodukter. Hval, Reinsdyr, Gås, Laks - røkt, gravet og røyksteamet eller spekemat av Hval. Ta turen innom Gutta på Haugen for en smak og en god handel....
Les mer
Trøndersk Matfestival
03.08.2014
Fantastiske dager under Trøndersk Matfestival. Et meget engasjert publikum og "stinn brakke" en time før åpning og hele dagen. Mange turister fra ulike land fikk virkelig oppleve Norske Småskalaprod...
Les mer

Kontakt

Varebestilling:

 

Produksjon:

Administrasjon:

 Mail:

 

 UTSALG:

 

Kontoradresse:

 

Produksjon:

 

+47 969 90 260

+47 952 06 454

+47 969 90 260

+47 952 06 454

  post@

detgamlerogeri.no

 Stockflethsgate 2

3210 Sandefjord

Rismyrveien 29,

3243 Kodal

Stockflethsgate 2

3210 Sandefjord

 Speke Ørret/ Laks

 

Speke Ørret eller Laks er meget godt egnet til forret

dersom en ikke ønsker røyksmak.

  

beskjaert gravorret  

For de som ønsker et alterntiv til Røkt Ørret/Laks er Speke Ørret absolutt å anbefale.

 

Spekeørret eller laks er fantastisk godt og blir veldig mye benyttet til forret, selv om den kan benyttes på utallige ulike måter.

 

Speke Ørret/Laks går også gjennom en modningsprosess hos oss, som gir nydelig konsistens og smak. Vi bruker også her flere døgn før vi anser at kvalitet og smak er av ypperste kvalitet.