Tradisjonsrik mat etter samme prosess og oppskrifter som på 1800 tallet.'

Siste nytt

Trøndersk Matfestival
03.08.2014
Fantastiske dager under Trøndersk Matfestival. Et meget engasjert publikum og "stinn brakke" en time før åpning og hele dagen. Mange turister fra ulike land fikk virkelig oppleve Norske Småskalaprod...
Les mer
Vårt UTSALGSSTED
16.07.2014
Vi åpner UTSALG
av våre varer i
Stockflethsgt. 2 i Sandefjord
ONSDAGER og FREDAGER
Fra kl. 12:00-17:00
Vi tar også imot bestillinger pr mail:
bestilling@detgamlerogeri....
Les mer
And og Gåsebryst
22.06.2014
Varmrøkt Andebryst eller Gåsebryst. Lett rosa i kjøttet, nydelig smak, mørt og saftig. Virkelig en delikatesse. Fantastisk tilbakemelding fra Gourmetkokker. Akkurat slik de ønsket den. ...
Les mer

Kontakt

Varebestilling:

 

Produksjon:

Administrasjon:

 

Mail:

 

 

Kontoradresse:

 

Produksjon:

 

+47 969 90 260

+47 952 06 454

+47 969 90 260

+47 952 06 454

 

 post@

detgamlerogeri.no

 

Rismyrveien 29,

3243 Kodal

Stockflethsgate 2

3210 Sandefjord

 Speke Ørret/ Laks

 

Speke Ørret eller Laks er meget godt egnet til forret

dersom en ikke ønsker røyksmak.

  

beskjaert gravorret  

For de som ønsker et alterntiv til Røkt Ørret/Laks er Speke Ørret absolutt å anbefale.

 

Spekeørret eller laks er fantastisk godt og blir veldig mye benyttet til forret, selv om den kan benyttes på utallige ulike måter.

 

Speke Ørret/Laks går også gjennom en modningsprosess hos oss, som gir nydelig konsistens og smak. Vi bruker også her flere døgn før vi anser at kvalitet og smak er av ypperste kvalitet.