Fisk

Villaks – De aller fleste kjenner til røkt laks eller ørret. Vi har vært så heldige og har fått tilgang til større mengder villaks, men benytter også oppdrettslaks når kunden ønsker det.

Vi bearbeider aller mest villaks, oftest som kaldrøkt, gravet eller røyksteamet gravet laks som har tatt mer og mer over for den tradisjonelle gravet laks. Varmrøkt laks i perioder eller på bestilling.

Kaldrøkt sild er nok ikke så mye benyttet her på Østlandet, men er så absolutt en fantastisk vare. Ved kaldrøyking beholder fisken sin fasthet, enkel å skjære og absolutt ikke vassen som den varmrøkte kan bli. Kan benyttes både som pålegg, på spekebordet eller til middag. Et langt mer vanlig produkt i vest og nord i Norge, men de som smaker ender ofte opp med en pakke med seg hjem.

 

Røkt torsk er jo fantastisk middagsmat og vår er perfekt avpasset med salt og røyking slik at dette ikke dominerer og man får den fantastiske smaken av torsk. Poteter, litt bacon og gulrotstuing – det perfekte måltid. Hmm får en vann i munnen.

 

I perioder har vi flere andre fisketyper eller på bestilling. Det er bare å fortelle hvilken fisk du ønsker, eller gi oss råvarene så tar vi på oss oppdraget. Enorm respons i fra våre kunder. Laksefiskere har virkelig oppdaget vår flotte kvalitet og leverer gjerne sin fangst til oss.