top of page
laks
laks_close

Fisk

De aller fleste kjenner til røkt laks eller ørret. Det har dessverre blitt vanskelig å få tak i villaks. Den oppdrettslaks vi har tilgang til, er av absolutt høyeste kvalitet fra Pure Norwegian Seafood. 

Vi bearbeider oftest som kaldrøkt, gravet eller røyksteamet gravet laks som har tatt mer og mer over for den tradisjonelle gravet laks. Varmrøkt laks i perioder eller på bestilling.

Varmrøkt ål, en nydelig delikatesse som er svært populær. For noen år tilbake var ål 100 % fredet og på "rødlista". Det er den ikke lenger, dvs det er forskning på bestanden og all ål som tas opp selges fritt. Det viser seg å være store mengder ål igjen, så vi antar at ålfiske vil bli åpnet fullt igjen. I mellomtiden har vi tett samarbeid med de som har tillatelse til å fiske her i Vestfold, og all ål de har kvote på, blir levert til oss. På den måten er det stor sjans for at vi kan selge varmrøkt ål gjennom hele året og ikke kun i sesong. 

Varmrøkt makrell er også svært populær, så denne har vi også gjennom hele året.

Røkt torsk er jo fantastisk middagsmat og vår er perfekt avpasset med salt og røyking slik at dette ikke dominerer og man får den fantastiske smaken av torsk. Poteter, litt bacon og gulrotstuing – det perfekte måltid. Hmm får en vann i munnen.

I perioder har vi flere andre fisketyper eller på bestilling. Det er bare å fortelle hvilken fisk du ønsker, eller gi oss råvarene så tar vi på oss oppdraget. Enorm respons i fra våre kunder. Laksefiskere har virkelig oppdaget vår flotte kvalitet og leverer gjerne sin fangst til oss.

bottom of page