Kjøtt og fugl

Vi foredler alle typer dyr og alle type stykningsdeler. Vi samarbeider tett med oppdrettere som har god dyrevelferd og økologisk, eller tett opp til økologisk som mulig. Gammalnorsk Spælsau som holder kulturlandskapet nede på diverse øyer i Vestfold og andre nærområder. Fjellgris fra Valdres. Vilt fra ulike fjellområder. Gås fra Holte gård eller annen fugl. Unike råstoff som gir fantastiske smaksopplevelser.

 

Vår produksjon består ofte at salting og røyking, (kaldrøyking og litt varmrøyking) graving, graving med røyksteaming og bokning/speking osv. avhengig av årstid og eventuelle kundeoppdrag.

 

Vi har kontinuerlig produksjon av kaldrøkt reinsdyrplomme (carpaccio) som er en av favorittene til våre restaurantkunder .

I vår prosess blir alt kjøtt, fortrinnsvis kaldrøkt men også noe varmrøkt, mørt og »smelter på tunga». Enten det er kaldrøkt lammelår , røkt oksekjake og svinekjake som skal varmebehandles i etterkant, eller varmrøkt reinsdyr eller gåsehjerte, kaldrøkt gåsebryst som kan spises slik den er (carpaccio) eller stekes for varm servering . Vi satser på unike smaksopplevelser ut i fra helt spesielle produksjonsteknikker. Kom gjerne innom for en smak.

 

Ta gjerne en prat med vår produksjonsleder så vil han fortelle mer om de ulike kjøtt typene og prosesser som egner seg best i vår tradisjonsrike produksjonsform.