top of page

Sunn og ren mat uten kunstige tilsetningsstoffer eller innsprøyting av salt eller smak.

Vi leverer til utvalgte dagligvare, restauranter, catering, delikatesse, bedrifter,  i tillegg til eget utsalg i Sandefjord sentrum

Vi tar oppdrag for bedrifter og private

Våre tjenester

Røyking

Laking

Speking

Salting

Marinering

Graving

Det gamle røgeri produserer ikke kun  røkt mat, men bruker også røyking i kombinasjon med andre teknikker. Utover dette bearbeider vi alle type dyr og stykningsdeler med laking, marinering, salting, speking, graving og røyking.

 

Vi ser at de gode norske tradisjoner har blitt forringet i industrien, mens vi i Det Gamle Røgeri spesialiserer oss på ekte håndverk etter de samme oppskrifter og prosesser som på 1800 tallet. Vi benytter ingen kunstige tilsetninger eller innsprøytninger i vår produksjon. 

.

Vi setter kvalitet høyest og bruker den tiden som kreves for å gjenskape en fantastisk smaksopplevelse.

 

Vi kan nok sammenligne de ulike produksjons-metodene med tid. Vår produksjonsmetode tar flere døgn, mens andre bruker timer. Det vil si at våre produkter modnes og får derved en unik smak, konsistens, holdbarhet og 100% ren mat.

 

Våre røykeovner er spesiallaget for vår produksjon og etter samme lest som det våre forfedre gjorde.  Vi benytter ulike typer flis til røyking avhenging av hvilken smak vi ønsker å fremelske.

Vi bruker samme teknikk for både fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, vilt og hval

Anne Gran

Anne har lang erfaring fra privat næringsliv. Gjennom en årrekke har hun opparbeidet seg kunnskap om norske mattradisjoner, oppskrifter og tilberedning av lokale råvarer. Dette har gjort Det Gamle Røgeri sine produkter anerkjente over hele Norge. Hun er en entusiast som også arbeider mye for å bygge nettverk mellom ulike produsenter til det beste for både produsent og forbruker.

Telefon: 952 06 454

E-post: post@detgamlerogeri.no 

bottom of page